Gedegen taxatierapport

Onze rapportages zijn zonder uitzondering van een zeer goede kwaliteit met uitstekende onderbouwingen. Ze zijn uitgebreid van opzet en goed leesbaar. De heldere opbouw van ons taxatierapport volgt de richtlijnen van gerenommeerde (internationale) instanties, zoals de NRVT en de RICS.

Wij maken voor u onafhankelijke, reële, consistente en actuele taxaties van uw vastgoed, die afhankelijk van de doelstelling voldoen aan uw eisen en wensen. Taxatierapporten toegesneden op het gewenste doel: jaarrekeningen, financieringen, koop- of verkooptransacties, fusies en overnames, faillissementen, fiscale kwesties, mortgage lending value.

Wij houden rekening met:

Met een helder advies en gedegen taxaties, kunt u de juiste keuzen maken die resulteren in optimalisering van het financieel (en maatschappelijk) rendement. Wij voeren de benodigde taxaties voor u uit en ondersteunen u bij het interpreteren van de uitkomsten. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend een aanvraag te doen voor uw taxatie. U kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met u op om uw taxatie-aanvraag en het tarief te bespreken.

Translate »
Scroll naar boven