Taxatie bedrijfsmatig vastgoed

U wilt een goed onderbouwde, onafhankelijke taxatie van uw vastgoed die onverkort wordt geaccepteerd.​

Taxatieburo de Kempen is aangesloten bij het TMI, wij maken overwegend gebruik van het model van TMI. Het Taxatie Management Instituut richt zich op alle gekwalificeerde taxateurs die met het Taxatie Management Systeem willen werken. Daarnaast is het instituut relevant voor opdrachtgevers in de commerciële vastgoedsector. Taxaties die gemaakt zijn met het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Dat houdt in dat de taxatie daarmee voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt én onderbouwd is. TMI stimuleert het zelfreinigend vermogen van de sector door reële waarderingen te bevorderen. Kwaliteit van zowel de taxateur als de taxatie staan hierbij centraal. TMI zet met de TCV de kwaliteitsstandaard voor de branche, de missie is om alle taxateurs in Nederland hieraan te laten voldoen

Voor diverse doeleinden kan een deskundige beoordeling van de waarde van bedrijfsmatig vastgoed van belang zijn. Niet alleen dient deze waarde vakkundig en nauwkeurig te worden vastgesteld, maar deze waarde beoordeling dient ook aan alle geldende richtlijnen te voldoen. Een dergelijke beoordeling van de waarde van uw vastgoed is bij taxatieburo De Kempen in goede handen.

De gehanteerde methodiek en het voornoemde format voldoen uiteraard aan de geldende nationale en internationale richtlijnen. Deze richtlijnen zijn van tijd tot tijd aan verandering onderhevig. Taxatieburo De Kempen houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, waardoor onze taxatierapporten altijd voldoen aan de meest recente richtlijnen.

Wij werken met de International Valuation Standards (IVS) en onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

NRVT draagt zorg voor de kwaliteit van taxaties en de vakbekwaamheid van de taxateurs.

Translate »
Scroll naar boven